Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:13 | 03/10/2017

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα οι μέχρι τώρα συλληφθέντες για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης τους όλοι αρνούνται κάθε κατηγορία που τους καταλογίζουν, υποστηρίζοντας ότι έχουν παντελή άγνοια για την υπόθεση και δεν είχαν καμία συμμετοχή.

[custom:google-ads]

Την ίδια ώρα αστυνομικοί βρίσκονται και σήμερα στη μάντρα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στην οποία βρέθηκε αλυσοδεμένος ο επιχειρηματίας το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία και δαχτυλικά αποτυπώματα μπορούν, που θα τους βοηθήσουν στις έρευνες τους και για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 53χρονο Κρητικό επιχειρηματία ξημέρωσε σήμερα μία διαφορετική ημέρα, ευρισκόμενος πλέον με τη σύζυγο του, τα παιδιά του και τους συγγενείς του και προσπαθώντας να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την φρικτή περιπέτεια που βίωσε τους τελευταίους έξι μήνες.

Επέστρεψε στο εργοστάσιο

Μετά την πρώτη τη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειας του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης θέλησε να βρεθεί σήμερα στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης. Εμφανώς συγκινημένος, ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους να τον υποδέχονται σε κλίμα χαράς. Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο ο ίδιος ανέφερε "Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό".

"Νοιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ" ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία στην οποία βρισκόταν 187 ημέρες.

Πηγή: cretapost, euro2day.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis