Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:12 | 25/09/2015

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι ο Γιώργος Πετρακάκος - δεξί χέρι του Νίκου Μαζιώτη- και οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν χθες μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής.

Εκτός από τον Πετρακάκο, ο οποίος είχε ληστέψει μαζί με τον Μαζιώτη δύο τράπεζες στην Ακράτα και τα Μέθανα, ενώ είχε σχέσεις και με τον καταζητούμενο Βασιλη Παλαιοκώστα, στα χέρια των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής έπεσαν ακόμη η σύντροφός του και δύο συνεργοί του.

Σημειώνεται ότι η σύντροφος του Πετρακάκου είναι αδελφή του αντιεξουσιαστή Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος είναι φυλακισμένος για την φονική ληστεία στην Πάρο το 2012 με θύμα 53χρονο οδηγό ταξί, πρώην γαμπρό της Βίκυς Μοσχολιού.

Oι αρχές εξετάζουν το ρόλο της 36χρονης στη ληστεία στο "Σωτηρία" , ενώ αναμένουν επίσης απάντηση για το εάν το "ορφανό" DNA που βρέθηκε στη ληστεία των Σπετσών ανήκει στη γυναίκα αυτή.

Περιμένουν μάλιστα και την ταυτοποίηση για τη συγκεκριμένη ληστεία καθώς η φωτογραφία της γυναίκας βρίσκεται στην κατοχή των αρχών, τις οποίες από τότε είχε εντυπωσιάσει ο τρόπος που κρατούσε το όπλο.

"Φως" αναμένεται να ρίξουν και οι απαντήσεις από τα εργαστήρια για το εάν τα δυο πιστόλια, το καλάσνικοφ και το κλοκ που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του Βόλου, όπου ζούσε ο Πετρακάκος μαζί με τα δύο του παιδιά, έχουν χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Καλλιμάνη επίσης στην ίδια περιοχή.

http://www.ethnos.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis