Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 12/06/2018

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια τα 20 μέλη του «Ρουβίκωνα», που συνελήφθησαν για την απόπειρα εισβολής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στις 9 ακριβώς, βανάκι της ΕΛ.ΑΣ παρέλαβε τα μέλη του «Ρουβίκωνα» από την Ασφάλεια Αττικής, όπου κρατούνταν, προκειμένου να μεταφερθούν ενώπιον του εισαγγελέα και να απολογηθούν. 

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, δύο από τα μέλη της αναρχικής ομάδας φώναξαν «Άδεια στον Κουφοντίνα», ενώ κάποιοι άλλοι έκρυβαν τα πρόσωπά τους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένα ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας.

[custom:google-ads]

Τους συλληφθέντες βαρύνουν κατηγορίες για τρία αδικήματα: διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε διέγερση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να αρχίσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η δίκη των 12 μελών του Ρουβίκωνα, για τους οποίους η αναρχική συλλογικότητα έχει απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης στους πολίτες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, βρίσκονται σε επιφυλακή, για τυχόν επεισόδια έξω από τα δικαστήρια, μετά το κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης.

Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι «20» του Ρουβίκωνα
 
Μιχάλης Τεζάρης του Μιχάλη Τεζάρη
 
Πηγή: newpost.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis