Στον εισαγγελέα 7 άτομα για τα επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στον εισαγγελέα 7 άτομα για τα επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο

Φωτιές σε κάδους και σπασμένες τζαμαρίες άφηναν στο πέρασμά τους ομάδα ατόμων, που συμμετείχε στην πορεία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Φωτιές σε κάδους και σπασμένες τζαμαρίες άφηναν στο πέρασμά τους ομάδα ατόμων, που συμμετείχε στην πορεία, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Και ενώ η πορεία εξελισσόταν ομαλά, ξαφνικά το κέντρο του Ηρακλείου μετατράπηκε σε “πεδίο μάχης” με τους δράστες να βάζουν φωτιά με βενζίνη σε κάδους και τους δεκάδες αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν, να κάνουν χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν.


Τελικά από τα συνολικά 21 άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, οι επτά από αυτούς συνελήφθησαν και αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Στο στόχαστρο των συγκεκριμένων νεαρών μπήκαν κάδοι απορριμμάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή της Όασης, στη Λεωφόρο Χρυσοστόμου, ενώ πετούσαν πέτρες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και σε τζαμαρίες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: cretapost.gr
Φωτογραφία: cretalive.gr

 www.zougla.gr