Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 11/03/2016

Την στιγμή που επρόκειτο να επιβιβαστούν στο πλοίο για την Κυλλήνη στο λιμάνι της Ζακύνθου, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν οργανώσει επιχείρηση για τη σύλληψή τους, οι δυο Αλβανοί μεταφορείς της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών η οποία δρούσε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, έφερε στο φως τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών που ήταν κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον πίσω προφυλακτήρα. Οι δύο αλλοδαποί μεταφορείς ηλικίας 30 και 41 χρόνων συνελήφθησαν και αμέσως μετά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο 39χρονος ομοεθνής αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε διακινήσει τουλάχιστον πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης με κέρδος 25.000 ευρώ. 

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, συνελήφθησαν ακόμη ένας 67χρονος Έλληνας ο οποίος έκρυβε πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 649 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά σε ένα βοηθητικό χώρο δίπλα στο σπίτι του. Στην κατοχή του  κατασχέθηκαν και 1.740 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. 

Μαζί με τον ηλικιωμένο και τους τρεις αλλοδαπούς, που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την εισαγωγή, μεταφορά, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών, κατηγορείται και ένας 41χρονος Έλληνας στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στον προφυλακτήρα έκρυβαν τρία κιλά χασίς

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis