Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:51 | 13/12/2018

Τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας Ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, επισκέφτηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 η Ένωση Αστυνομικών Ηλείας.

Ο πρόεδρος Ζώντος Παναγιώτης εκπροσωπώντας το ΔΣ και απευθυνόμενος στον κ. Μαρτζάκλη ανέφερε τα εξής:

Εν όψη υπηρεσιακών υποχρεώσεων πραγματοποιούμε λίγο ετεροχρονισμένα την επίσκεψη μας στα πλαίσια της εθιμοτυπίας και σας καλώς ορίζουμε στην Διεύθυνση αστυνομίας Ηλείας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας. Γνωρίζουμε την αγάπη σας για την Αστυνομία και την προσφορά σας μέσα από την πολυετή εμπειρία που διαθέτετε και πιστεύουμε πως η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη για την αστυνομία της Ηλείας και πως θα υπάρχει άριστη συνεργασία με το σωματείο μας.

[custom:google-ads]

Άλλωστε στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που είστε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή του νομού μας, δείχνετε διάθεση για συνεργασία και έχετε υλοποιήσει πολύ γρήγορα με την δραστηριότητα που επιδείξατε βελτίωση, εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων της Διευθύνσεως πραγματοποιώντας μια σειρά αποπεράτωσης εργασιών εντός των κρατητηρίων που είναι χώρος μείζονος σημασίας για την αστυνομία Ηλείας αλλά και εντός του χώρου του κτηρίου. Εμείς σαν σωματείο βλέποντας την καλή σας διάθεση θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στην επίλυση των κοινών μας προβλημάτων.

Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και αγαστής συνεργασίας πραγματοποιούμε επίσκεψη σήμερα εθιμοτυπική σαν νεοσύστατο ΔΣ. Η πολύχρονη εμπειρίας σας και η αγάπη σας για την Αστυνομία, σε συνδυασμό με τον ανιδιοτελή χαρακτήρα σας, είναι τα στοιχεία που χρειαζόμαστε προκειμένου να φέρουμε προς επίλυση τα προβλήματα της Διεύθυνσης μας, αυτά που άπτονται της αρμοδιότητας σας, αλλά και αυτά που είναι εκτός ,καθότι σας θέλουμε αρωγό και συμπαραστάτη στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε.

Θέλουμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας δυναμική και λειτουργική, εδραιώνοντας το αίσθημα ασφάλειας απέναντι στους πολίτες και προσφέροντας στους συναδέλφους μας, ομαλότητα στον υπηρεσιακό τους βίο.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια, υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Διευθυντή για τα προβλήματα που απασχολούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο Ζώντο Παναγιώτη, ο Αντιπρόεδρος και Ταμίας της Ένωσης Αχτύπης Μαρίνης, ο Γεν. Γραμματέας Πικέας Δημήτριος ο απερχόμενος Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. Παναγούλης Ηλίας καθώς και τα υπόλοιπα μέλη Κατσώλης Γρηγόριος, Ντόμαρης Ιωάννης και Παναγιωτούλιας Επαμεινώνδας.

Ο Διευθυντής αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα, εκδήλωσε την πρόθεση να συμβάλλει τα μέγιστα από πλευράς του ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την διεύθυνση και το προσωπικό και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει για τα αναφερθέντα ζητήματα ιεραρχικά την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ..

Πηγή:  ilialive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis