Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:27 | 01/11/2019

Στην εκστρατεία του ΙΟΝΙΑΝ «Όλοι μαζί μια αγκαλιά» συμμετέχει το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, αφού συγκέντρωσε καπάκια για να δοθούν αναπηρικά αμαξίδια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Θοδωρής Τσάτσαρης, ξεκίνησε από τους αστυνομικούς που θέλησαν να προστατεύσουν έμπρακτα το περιβάλλον, ενώ παράλληλα γνώριζαν ότι όλο αυτό γίνεται για καλό σκοπό.

Ο κ. Τσάτσαρης τόνισε: «Με πρωτοβουλία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός από καπάκια. Είναι μια ενέργεια καλής θέλησης προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, καθότι απ’ ότι γνωρίζουμε, όταν συγκεντρώνεται ένας μεγάλος αριθμός, οι εταιρίες παρέχουν αμαξίδια σε ανθρώπους με αναπηρία. Είναι μια ενέργεια που την επιβραβεύω σαν διευθυντής και προτρέπω τους συναδέλφους να συνεχίσουν και να είναι δίπλα στους πολίτες». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για διάφορα υλικά. Ο Αστυνομικός Διευθυντής σημείωσε: «Είναι ευαισθητοποιημένοι όλοι οι αστυνομικοί. Κάνουμε ανακύκλωση, πρώτον για να μην μολύνουμε το περιβάλλον και δεύτερον για να συμβάλουμε και εμείς σε αυτό το κομμάτι που λέγεται εθνική οικονομία».

Στόχος των αστυνομικών της Ζακύνθου είναι να δώσουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες και για αυτό το λόγο, έχουν σκοπό να συνεχίσουν την ανακύκλωση και την συγκέντρωση καπακιών.

[custom:google-ads]

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis