Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:28 | 01/04/2016

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι συμβασιούχοι- εποχικοί- Δασοπυροσβέστες, καθώς, μόλις 30 ημέρες πριν την έναρξη της αντιπυρικής, – κι ενώ οι εργάσιμες ημέρες είναι πολύ λιγότερες δεδομένου και της εορτής του Πάσχα, – ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση.
Συγκεκριμένα:

hlkerpy

Οι δασοπυροσβέστες, οι οποίοι στελεχώνουν τα πεζοπόρα τμήματα και τα δασικά περιπολικά,είναι ευνόητο και στον πλέον αδαή, το πόσο αναγκαία είναι η συμμετοχή τους στις επιχειρήσεις πρόληψης και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών του πυροσβεστικού σώματος και κατά συνέπεια του πολύτιμου δασικού πλούτου της χώρας μας.

Στο »χορό» των κινητοποιήσεων δυναμικά οι Συμβασιούχοι Δασοπυροσβέστες

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα τους, αιτήθηκε τη πρόσληψη 1500 δασοπυροσβεστών, από την 1η Μαίου,ημέρα έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2016

Ωστόσο, ακόμη δεν εκδόθηκε Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου,( ΠΥΣ) Ούτε ανανέωση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο καθορίζει τα έτη σύμβασης και τους μήνες αυτών.

Για το λόγο αυτό, δραστηριοποιούνται προς τη κατεύθυνση κινητοποιήσεων, οι οποίες ξεκινούν:Πατήστε ΕΔΩ για ενημέρωση από τα Σωματεία.

 

 

http://magicnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis