Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 24/11/2017

Σε κρίσιμα χέρια περνάει η μελέτη την επόμενη εβδομάδα , από τα οποία εξαρτάται και ο ρυθμός υλοποίησης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου. Αγκάθι …το κόστος , το οποίο θα καθορίσει τον χρόνο σε μακροπρόθεσμο ή σε υπερ – επείγον!

Η παραδοχή είναι από όλους τους αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ. κοινή : όποια καθυστέρηση είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Ο αντίλογος και οι αναβολές μπαίνουν από το πολιτικό προσωπικό που θέλει το κόστος να »εκλογικευθεί».

[custom:google-ads]

Τα δεδομένα σε αυτή την φάση είναι συγκεκριμένα. Την ερχόμενη εβδομάδα η μελέτη θα βρίσκεται στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής ανασυγκρότησης και χρονικά η επόμενη φάση είναι η ανάθεση της μελέτης στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Από μία κλωστή κρέμεται η εξέλιξη της διαδικασίας. Αποτελεί ακράδαντο επιχείρημα και πλεονέκτημα η καρκινογόνος έκθεση στα υλικά του αμίαντου. 

Όμως πολλοί φοβούνται πως το Υπουργείο δεν θα αντικρούσει το επιχείρημα , αλλά θα επικαλεστεί οικονομική αδυναμία.

Τα σενάρια υλοποίησης μπορεί να είναι πολλά : εξεύρεση πόρων από διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης τμηματική υλοποίηση ακολουθώντας την οικονομική καμπύλη κονδυλίων του Υπουργείου γραφειοκρατικές αγκυλώσεις με πολιτικές κατευθύνσεις φρεναρίσματος Σε κάθε περίπτωση η επόμενη εβδομάδα θα καθορίσει την τύχη για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στο Ρέθυμνο , το οποίο χρονίζει με την απειλή του αμιάντου να παραμένει ακλόνητη

parapolitikakritis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis