Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 22/09/2018

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο Πάνος Καμμένος για το εξώφυλλο της Παρασκευής (21.09.2018), οι τρεις δημοσιογράφοι και εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης, ο Διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η Αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, Κατερίνα Γαλανού, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Οι τρεις δημοσιογράφοι ανέμεναν στις οικίες τους την αστυνομία, άνδρες της οποίας είχαν μεταβεί το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας (που είναι κλειστά σήμερα) αναζητώντας τους, όπως και άλλους τέσσερις δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δημοσιογράφοι εμφανίσθηκαν στη ΓΑΔΑ, ύστερα από πολύωρη αναμονή στα σπίτια τους, οι διευθύνσεις των οποίων είναι γνωστές. Διαπιστώνοντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή ενόχληση μετέβησαν στη Γενική Διεύθυνση προτού παρέλθει το αυτόφωρο και «παραδόθηκαν», προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ωστόσο, στην Ασφάλεια τους παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου εκεί κατατέθηκε η μηνυτήρια αναφορά.

[custom:google-ads]

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια αλλά και συνολικά στον τρόπο διαχείρισης των ευρωπαϊκών και άλλων πόρων που σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου αγγίζουν τα 1,6 δισ. ευρώ.

 

«Πήραν από την Ευρώπη 1,6 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες και έχουν δημιουργήσει τη… Μόρια» δήλωσε προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης προσθέτοντας ότι «αντί να αναζητείται τι έχει γίνει και η Δικαιοσύνη να ερευνά τις καταγγελίες για απ ευθείας αναθέσεις και που πήγαν τα χρήματα, μηνύονται δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα και αναζητούνται για συλληφθούν».

Πηγές: newsit.gr,liberal.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis