Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 21/03/2017
Σε συνέχεια των επισκέψεων της ΔΕΚΑ σε εργασιακούς χώρους, νευραλγικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αθηνών,την Πέμπτη 16-3-17 αντιπροσωπεία μελών της αποτελούμενη απο το μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΥΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟ Βασίλειο,τον αντιπρόσωπο της ΕΝΑΞΙΑ ΚΟΨΑΥΤΗ Σπύρο και των αντιπροσώπων της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ ΤΣΙΓΚΑ Ανδρέα,ΤΣΙΟΥΜΑΝΗ Γιάννη και το μέλος μας ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑ Λουκά, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με το προσωπικό και τη Διοίκηση του Α.Τ και Τ.Α Αμπελοκήπων. 
 
 Είναι γνωστό πως η περιοχή ευθύνης του συγκεκριμένου Α.Τ. και Τ.Α. περιέχει μια σειρά απο ευπαθείς στόχους που απασχολούν καθ' όλο το 24ωρο. Η συγκεκριμένη υποχρέωση με τη ταυτόχρονη διαπίστωση μιας υπάρχουσας και παρούσας δύναμης που υπολείπεται κατα 40% και 60% αντίστοιχα δημιουργεί μια δύσκολη τουλάχιστον εργασιακή καθημερινότητα. Προγραμματισμός υπηρεσίας και χορήγηση των προβλεπόμενων Ημερησίων Αναπαύσεων είναι ζητούμενα με την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών να στηρίζεται στο φιλότιμο και την καλή συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης και του υπόλοιπου προσωπικού. 
 
 Για άλλη μια φορά καταγράψαμε την αγωνία όλων να σταθούν επάξια στις ανάγκες αστυνόμευσης του τομέα ευθύνης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας με τις υπάρχουσες συνθήκες και συμφωνήσαμε στο εξής.  Το αμέσως επόμενο βήμα της αναδιάρθρωσης μετά την σύμπτυξη δομών είναι η επανεκκίνηση των υπαρχουσών δομών και μια καινούρια αφετηρία με επάνδρωση και στελέχωση στον απαιτούμενο βαθμό ώστε οι μονάδες αυτές να αποτελούν πόλο έλξης για το προσωπικό και μέγιστης προσφοράς στη τοπική κοινωνία. 
 
 
 H Γραμματεία της Δ.Ε.Κ.Α.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis