Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 22/11/2017

Στα κρατητήρια κι εν συνεχεία στο αυτόφωρο κατέληξαν μια 33χρονη υποψήφια οδηγός και μια φίλη της η οποία προσπάθησε να δώσει τις θεωρητικές εξετάσεις αντί για εκείνη.

[custom:google-ads]

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο ειδικό κέντρο θεωρητικής εξέτασης των υποψήφιων οδηγών στην πόλη της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο προέβλεπε, ότι μία φίλη της 33χρονης θα προσπαθούσε να δώσει τις εξετάσεις αντί για εκείνη, ενώ ο ιθύνων νους της όλης ιστορίας, είχε προμηθεύσει την φίλη της με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως την αστυνομική της ταυτότητα αλλά και το δελτίο εκπαίδευσης υποψηφίου οδηγού.

Οι δύο γυναίκες, όμως, δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τους εξεταστές της Διεύθυνσης Μεταφορών της πόλης, οι οποίοι δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διαπιστώσουν την κομπίνα που είχε στηθεί.

Έτσι, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι έγιναν οι νέες απαραίτητες συστάσεις, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, με αρκετά σοβαρές κατηγορίες, όπως η πλαστογραφία πιστοποιητικών εγγράφων αλλά κι η υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis