Στο εδώλιο η μάνα και ο σύντροφός της που «ζεμάτισαν» μέχρι θανάτου τον μικρό Θανάση

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Στο εδώλιο η μάνα και ο σύντροφός της που «ζεμάτισαν» μέχρι θανάτου τον μικρό Θανάση

 

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγούνται, σήμερα, η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον τρίχρονο Θανάση.
To άτυχο αγοράκι που ήταν γιος της 19χρονης υπέκυψε καθώς το ζευγάρι το «ζεμάτιζε» με καυτό νερό, δήθεν για να το βοηθήσει να κάνει την φυσική του ανάγκη.


Τα εγκαύματα στην πλάτη, στους μηρούς και στα γεννητικά όργανα, όμως, σοκάρουν και οδηγούν στο εδώλιο τη 19χρονη Βουλγάρα και τον 29χρονο για το θάνατο του μικρού παιδιού από τη Βουλγαρία.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε το Μάρτιο του 2014 στα Σκούρβουλα, όπου διέμενε το ζευγάρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τους ενδιέφερε η μεταξύ τους σχέση και πολλές φορές αντιμετώπιζαν το αγοράκι ως «βάρος».

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει ότι το παιδί κακοποιήθηκε βάναυσα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως αναφέρθηκε, στο 70% του σώματος του έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Κατά τη νεκροψία, εντοπίστηκαν και παλαιότερες κακώσεις, εγκαύματα, νυχιές και χτυπήματα από βέργα, ενώ το παιδί έφερε και μώλωπες στο κεφάλι. Εκτιμάται ότι το αγοράκι είχε πεθάνει τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν διακομιστεί νεκρό στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

πηγή: cretalive