Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:02 | 23/12/2016

Δεν του έφτανε η πρώτη περιπέτειά του, φαίνεται πως πήρε θάρρος από την εξέλιξη της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που έγινε εις βάρος του και… αποφάσισε να επαναλάβει την ροζ ιστορία του, αλλά με διαφορετική γυναίκα. Και η πρώτη όμως και η δεύτερη είχαν ένα κοινό. Είναι ένστολες.

Πρόκειται για νεαρό αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και οι «ροζ» περιπέτειές του έχουν απασχολήσει… μέχρι και την τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στην πρώτη περίπτωση ο 30άρης (περίπου) αστυνομικός είχε εμμονή με μία γυναίκα τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερή του. Παντρεμένη με παιδί! Η ένστολη δεν έπεφτε στον έρωτά του και εκείνος (σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν και στην ΕΔΕ… τρελάθηκε)! Αρχισε να στέλνει συνεχή ερωτικά μηνύματα στην εν λόγω γυναίκα, αλλά έφθασε και σε σημείο να την απειλεί. Η γυναίκα του έκανε μήνυση και μάλιστα η υπόθεση εκδικάζεται σε πρώτο βαθμό τον Μάϊο 2017.

Περιέργως όμως η ΕΔΕ που είχε τότε (το 2012) διενεργηθεί, καίτοι είχε αποβεί εις βάρος του είχε τεθεί σε αρχείο! Το καταδικαστικό πόρισμα είχε συντάξει ο διενεργών την Ενορκη Διιοικητή Εξέταση και είχε εγκρίνει με την υπογραφή του και ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής. Όμως ο τότε Επιθεωρητής της Δυτικής Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν αποστρατευθεί την έθεσε στο αρχείο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στην δίκη θα αθωωθεί. Εναπόκειται στην κρίση του Δικαστηρίου βάσει των στοιχείων που θα αναλυθούν στο ακροατήριο.

patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis