Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:10 | 26/03/2018

Στο Ναύπλιο ξημερώματα Δευτέρας και ώρα 4.30 οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα από πτώσεις δέντρων αλλά και τροχαίο ατύχημα.

Στη περιοχή του Στρατοπέδου ξεριζώθηκε μεγάλο δέντρο και έκλεισε τον δρόμο από τη μία πλευρά ως την άλλη. Την ώρα που οι Πυροσβέστες είχαν φτάσει στο σημείο, αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να δει τι ακριβώς γινόταν και κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω στο δέντρο χωρίς όμως να τραυματιστoύν ευτυχώς ούτε οι επιβαίνοντες αλλά και ούτε οι πυροσβέστες που είχαν φτάσει στο σημείο.

[custom:google-ads]

Η αστυνομία σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων με μηχανήματα αλλά και η πυροσβεστική υπηρεσία απομακρύνουν τον πεσμένο Ευκάλυπτο.

Πτώσεις δέντρων είχαμε και σε άλλα σημεία της πόλης του Ναυπλίου , όπως έξω από τα δύο λύκεια από την πλευρά του λιμανιού, όπου και εκεί η μανία του ανέμου ξερίζωσε δέντρο. 
 

Στην Άργους έπεσαν μεγάλα κλαδιά στον δρόμο όμως άμεσα συνεργεία του Δήμου και η Πυροσβεστική υπηρεσία τα απομάκρυναν εγκαίρως. 

Στο Πάρκο είχαμε και εκεί πτώση δέντρων που προκάλεσε και ζημιές σε διπλανή επιχείρηση χωρίς ευτυχώς και εκεί να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: stalanews.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis