Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:38 | 24/02/2015

 

Περιπλέκεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη με αντιφατικές μαρτυρίες και πληροφορίες, καταγγελίες που άλλες επιβεβαιώνονται και άλλες διαψεύδονται, σε συνδυασμό με την απουσία οποιουδήποτε ίχνους του 20χρονου.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει με επιφύλαξη ορισμένες καταγγελίες για στρατιωτικού τύπου καψόνια σε βάρος του 20χρονου, καθώς κάποιες από τις μαρτυρίες επιβεβαιώνονται, αλλά και κάποιες άλλες είναι αντιφατικές, όπως αναφέρει τοΈθνος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές από τις καταθέσεις συμμαθητών, διδασκόντων της Γαλακτοκομικής Σχολής, συγγενών και άλλων προσώπων, ο ίδιος ο σπουδαστής πέρσι την άνοιξη, όταν τέθηκε το ζήτημα της αλλαγής δωματίου απέφυγε να μιλήσει για τα περιστατικά εκφοβισμού, λέγοντας «παιδιά είμαστε και παίζουμε. Κάποιες φορές ξεφεύγουμε».

Ο 20χρονος, μάλιστα, συνέχιζε να συναναστρέφεται με την παρέα των Κρητικών, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κάτι τέτοιο, όπως μαρτυρούν οι συμμαθητές του. Οι ίδιες πηγές τοποθετούν χρονικά τα κρούσματα βίας κυρίως στην περσινή εκπαιδευτική χρονιά, υποστηρίζοντας πως φέτος κάποιοι τον ενοχλούσαν μόνο φραστικά.

Η αδερφή του 20χρονου υποχρεώθηκε να διαγράψει ορισμένα υβριστικά σχόλια και απειλές σε βάρος άλλων σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής από τη σελίδα που άνοιξε σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να αντλήσει πληροφορίες από του χρήστες του ίντερνετ.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βγήκε από το δωμάτιο, όπου διαμένει με συμφοιτητή του, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου. Πήρε μαζί του τα κλειδιά του δωματίου, ενώ ήταν ελαφριά ντυμένος παρά το τσουχτερό κρύο. Όταν, αργά το απόγευμα, τον αναζήτησε η μητέρα του εκείνος δεν απάντησε στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να ενημερώσει την αστυνομία.
 
ΠΗΓΗ: ethnos.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis