Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 06/09/2017

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της δράσης του 60χρονου παιδόφιλου καθηγητή μουσικής σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής.

Ο 60χρονος Παναγιώτης Δράκος συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε μικρές μαθήτριές του.
[custom:google-ads]
Πλέον, η αστυνομία ψάχνει τους σκληρούς δίσκους του 60χρονου προκειμένου να διαπιστώσει αν τα θύματά του είναι μόνο αυτά τα τρία κοριτσάκια ή υπάρχουν και άλλα θύματα που βίωσαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Ακόμη ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν, ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

Η κυνική ομολογία

Ο 60χρονος μετά από πολύωρη απολογία δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, αρκέστηκε μόνο στο να ομολογήσει ότι ασέλγησε σε τρία κοριτσάκια, δύο εννιάχρονα και ένα δεκάχρονο και στη συνέχεια τα φωτογράφισε.

«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» είπε κυνικά και πρόσθεσε «Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μου αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια».

Διαβάστε περισσότερα στο altsantiri.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis