Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 10/04/2019

Καρέ-καρέ εξετάζουν άνδρες της Ασφάλειας το βιντεοληπτικό υλικό από ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψυχαγωγικών παιχνιδιών στη Δάφνη, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης του νέου διδύμου ληστών, του «κοντού και του ψηλού», όπως χαρακτηριστικά τους έχουν «βαφτίσει».

Οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Δάφνης, το απόγευμα της Παρασκευής.

[custom:google-ads]

Αρχικά ο «κοντός», φορώντας γκρι μπουφάν και μαύρο καπέλο, εμφανίστηκε ως πελάτης. Άμεσα εμφάνισε πιστόλι ακινητοποιώντας τον υπάλληλο. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε στην πόρτα και ο συνεργός του, επίσης με πιστόλι στα χέρια.

 
Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. το δίδυμο ληστών «κοντός και ψηλός»

Καθ' όλη τη διάρκεια της ληστείας, ο «κοντός», είχε στραμένο το πιστόλι του στον υπάλληλο, φοβούμενος πως είτε θα χτυπήσει τον συναγερμό είτε θα καλούσε σε βοήθεια. Ο συνεργός του μπήκε στο εσωτερικό του πάγκου που ήταν η ταμειακή μηχανή και άρπαξε τα χρήματα.

Το δίδυμο των κακοποιών «του κοντού και του ψηλού», παρέμειναν στο κατάστημα 43 δευτερόλεπτα. Η ληστεία έγινε στις 17:05 το απόγευμα της Παρασκευής 5 Απριλίου και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες μέσω του βιντεοληπτικού υλικού που έχουν στη διάθεσή τους.

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis