Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:30 | 25/07/2017

Αντιμέτωπες με μία περίεργη υπόθεση άγριας επίθεσης σε βάρος ενός 43χρονου αγρότη από την Ιεράπετρα, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της περιοχής που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο άγνωστων κουκουλοφόρων που είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα, όταν ο ανυποψίαστης αγρότης μετέβη σε αγροτική τοποθεσία της Ιεράπετρας όπου διατηρεί θερμοκήπιο προκειμένου να φροντίσει τις καλλιέργειες του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά του δύο άγνωστοι άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με … τσεκούρι και ένα ακόμη γεωργικό εργαλείο, στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα χέρια.

Στη συνέχεια και αφού ο 43χρονος έπεσε στο έδαφος έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο τραυματισμένος αγρότης, αιμόφυρτος, ανέκτησε λίγο αργότερα την αυτοκυριαρχία του και παρά την άσχημη κατάστασή του οδήγησε μόνος του μέχρι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και αφέθηκε στις φροντίδες των γιατρών.

Η αστυνομία της Ιεράπετρας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αγνώστων δραστών, ενώ οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την επίθεση συνεχίζονται.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis