Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:01 | 25/04/2016

Σε νοσοκομείο της Λεμεσού μετά από ξυλοδαρμό νοσηλεύεται η Ελιάνα Γεωργίου, γνωστό μοντέλο και υποψήφια για τα σταρ Κύπρου. Η κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται ακόμα, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχει τέσσερις σπονδύλους σπασμένους και κάταγμα στη λεκάνη.

Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, η Ελιάνα δέχθηκε επίθεση από σύντροφό της τον οποίο η αστυνομία συνέλαβε, μετά από καταγγελία της, και μετά από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο ορίστηκε δικάσιμος για το επόμενο διάστημα. Ο νεαρός που συνελήφθη, κατέθεσε μήνυση και υποστήριξε με τη σειρά του στην αστυνομία πως το μοντέλο προκάλεσε τον καυγά, καθώς του επιτέθηκε και τον γρατζούνισε στην περιοχή του ματιού. 


Η ίδια δεν θέλει να κάνει ακόμα καμία δήλωση, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δηλώνει στο protothema.gr «σοκαρισμένη από το γεγονός». Η Ελιάνα Γεωργίου, είχε απασχολήσει πριν καιρό την επικαιρότητα με μία ανάρτησή της στο facebook, όπου έγραφε ότι ήθελε να εκδικηθεί τον αγαπημένο της ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Η ίδια η Ελιάνα ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο στην σελίδα της στο Facebook

 

www.protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis