Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 16/06/2020

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη, αφού κατανάλωσαν μιλκσέικ από κατάστημα γνωστής αλυσίδας στο Μανχάταν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι αστυνομικοί πήραν τα δροσερά ποτά τους από το Shake Shack, ωστόσο κάποιος μάλλον είχε ρίξει λευκαντικό σε αυτά.

Αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στο να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει ήταν η περίεργη μυρωδιά των μιλκσέικ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τη Δευτέρα το βράδυ οι τρεις αστυνομικοί από το τμήμα του Μπρονξ, σταμάτησαν στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο Broadway για να πάρουν κάτι να πιουν.

Αφού παρέλαβαν την παραγγελία τους, παρατήρησαν πως από τα ποτήρια έβγαινε μία ασυνήθιστη μυρωδιά που παρέπεμπε σε λευκαντικό για τα ρούχα.

Έτσι αποφάσισαν να πάνε μόνοι τους στο Bellevue Hospital, το οποίο είχε ειδοποιηθεί για την άφιξή τους, καθώς ανησυχούσαν μην τυχόν είχαν δηλητηριαστεί.

Την ίδια ώρα, το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε έρευνα σχετικά με την υπόθεση και ένα περιπολικό έφτασε έξω από το Shake Shack και άρχισε να ψάχνει τα σκουπίδια, προκειμένου να βρει τα ποτήρια και να εξετάσει τα υπολείμματα που είχαν.

Η γνωστή αλυσίδα με ένα μήνυμά της στο Twitter ξεκαθάρισε ότι συνεργάζεται με τις αρχές για την διελεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αρχές πιστεύουν ότι ένας εργαζόμενος στο κατάστημα ενδέχεται να έριξε την επικίνδυνη ουσία στα μιλκσέικ, πιθανόν με σκοπό να τους δηλητηριάσει.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis