Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:54 | 05/12/2015

Ομάδα που υπογράφει ως «πυρήνας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια στο σπίτι του Κώστα Λαλιώτη, κάνοντας αναφορά στο «κάλεσμα για Μαύρο Δεκέμβρη» του του Ν.Ρωμανού. «Θα επανέλθουμε σύντομα» αναφέρει η ανάληψη ευθύνης.

Με ανάρτηση στο Indymedia, η ομάδα αναφέρει πως έβαλε στόχο τον Κώστα Λαλιώτη επειδή «υπήρξε ένας από τους πιο διεφθαρμένους πολιτικούς μετά την μεταπολίτευση, το όνομα του και η διαδρομή του είναι συνδεδεμένα με την απληστία, την εξαπάτηση, την ραδιουργία, την διαπλοκή και την αλαζονεία, όλα τους βασικά και αναπόσπαστα χαρακτηριστικά των ανδρείκελων που στελεχώνουν το πολιτικό προσωπικό της καπιταλιστικής κυριαρχίας».

Και συνεχίζει η ανάρτηση λέγοντας πως «οι φωτιές της αναρχικής εξέγερσης που ανάψανε στο σπίτι ενός ισχυρού πρώην κρατικού αξιωματούχου του καθεστώτος ήταν μια συμβολή στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη που εξαπλώνεται μέσα και έξω από τις φυλακές σε όλο τον κόσμο».

«Οι αιχμάλωτοι σύντροφοι μας Νίκος Ρωμανός και Παναγιώτης Αργυρού κατέθεσαν μια ιδέα στο τραπέζι της αναρχικής διαλεκτικής. Μία ιδέα για μια θεματική την οποία προτείνουν να βάλουμε ως μια αιχμή ενός μήνα συντονισμένων δράσεων» αναφέρει το κείμενο της ανάληψης ευθύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis