Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 19/05/2021
Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας μετά την απόφαση του Εφετείου να αρνηθεί την αποζημίωση στην Μυρτώ καθώς έκρινε ότι το κράτος δεν έχει καμία ευθύνη για την επίθεση από τον αλλοδαπό δράση που την άφησε ανάπηρη, χτυπώντας της το κεφάλι στα βράχια.
 
"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έχει πολλάκις στο παρελθόν αποδείξει ότι η δράση της δεν περιορίζεται στα στενά υπηρεσιακά και συνδικαλιστικά πλαίσια. Το παράδειγμα αυτό της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει υποδείξει και υπηρετεί και το πανελλήνιο συνδικαλιστικό μας όργανο η Π.Ο.ΑΣ.Υ. , με πιο πρόσφατο παράδειγμα την προσφορά οικίσκους στους σεισμόπληκτους Τυρνάβου – Ελασσόνας.
 
Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σειράς δημοσιευμάτων η Ένωσή μας θεώρησε χρέος της να πράξει αυτό που η πολιτεία αρνείται, να συμπαρασταθεί εμπράκτως στη Μυρτώ η οποία εδώ και εννέα χρόνια, μαζί με την οικογένειά της, δίνει ένα τιτάνιο αγώνα για να κερδίσει και πάλι πίσω τη ζωή της.
 
Στο μέτρο των δυνατοτήτων της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας συνέβαλε ώστε να καλυφθεί μέρος από τα έξοδα διαβίωσης, καθημερινής φροντίδας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης τα οποία αντιμετωπίζει η οικογένεια της Μυρτούς εκφράζοντας παράλληλα την συμπαράσταση της στον καθημερινό της αγώνα.
 
Η ανιδιοτελής αλληλεγγύη εξακολουθεί να υπάρχει και μπορεί να αναπληρώσει και την κρατική απουσία ακόμα. Το χαμόγελο της Μυρτούς μας γεμίζει δύναμη και μας υπενθυμίζει το χρέος που έχουμε ως Έλληνες Αστυνομικοί, να στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, να τους υπηρετούμε και να τους προστατεύουμε."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis