Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 29/05/2018

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας στα Δικαστήρια Κορίνθου εθεάθη πριν λίγες ημέρες ο Ταξίαρχος κ. Σπύρος Σκλάβος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Βλέποντας τον κ. Ταξίαρχο εν ώρα υπηρεσίας και μάλιστα με στολή ο συνεργάτης μας αναρωτήθηκε τι μπορεί να κάνει ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας στα Δικαστήρια τέτοια ώρα και μάλιστα με στολή.

Παραμένοντας λοιπόν στον χώρο των δικαστηρίων ο συνεργάτης μας είδε τον κ. Ταξίαρχο να μπαίνει μέσα σε αίθουσα μου διεξαγόταν μια δίκη.

Και επειδή ρωτώντας πάει κανείς στην πόλη που λέει και ο λαός μας, ρωτήσαμε και μάθαμε πως την υπόθεση της δίκης που πήγε να παρακολουθήσει ο κ. ταξίαρχος αφορούσε προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και πιο συγκεκριμένα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου.

[custom:google-ads]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο λοιπόν ένας κάτοικος της περιοχής του Κιάτου δημιούργησε επεισόδιο σε ένα κατάστημα του Κιάτου.

Οι άντρες που εκτελούσαν υπηρεσία και πήγαν στο χώρο του επεισοδίου δέχθηκαν επίθεση από τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν, να περάσει αυτόφωρο και στην συνέχεια στη δικαστική αίθουσα.

Ο κ. Ταξίαρχος θεώρησε σωστό - μαζί με τον διοικητή του Α.Τ. Σικυωνίων - να παραβρεθεί και να σταθεί στο πλευρό του προσωπικού της Αστυνομίας και για να τους τονώσει το ηθικό, πως όταν εκτελούν σωστά το καθήκον αλλά και τους νόμους δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, αλλά και να τους υπενθυμίσει πως δεν είναι μόνοι, αφού στις δύσκολες στιγμές που θα τον χρειάζονται θα είναι δίπλα τους.

Και δικαιώθηκαν αφού ο κατηγορούμενος που σημειωτέων είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το Α.Τ. Κιάτου αλλά και την δικαιοσύνη, καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Να προσθέσουμε πως η παρουσία του Πρώτου τη τάξη Αστυνομικού του Νομού μας σε τέτοιου είδους υπόθεση είναι πρωτόγνωρη για τα Κορινθιακά Δεδομένα αλλά πιθανότατα και σε Πανελλαδικό επίπεδο. 

korinthosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis