Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 23/10/2017

Πέρα από την εγκληματικότητα που καθημερινά προσπαθεί να πατάξει, πέρα από το να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, η Ελληνική Αστυνομία φροντίζει - στο βαθμό που μπορεί - να βοηθά και όσους έχουν ανάγκη, δείχνοντας και το άλλος της "πρόσωπο". 

Αυτό το πρόσωπο έδειξαν σήμερα οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ηρακλείου και Λασιθίου συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη μακράς διάρκειας τα οποία θα προσφερθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο με τη σειρά του θα τα διαθέσει σε παιδιά που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στην είδοσο του Αστυνομικιού Μεγάρου Ηρακλείου και στη συνέχεια φορτώθηκαν σε όχημα της Αστυνομίας προκειμένου να μεταφερθούν στο σύλλογο. 

[custom:google-ads]

Δηλώσεις για τη συγκέντρωση τροφίμων 

Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης, Διευθυντής της ΔΑ Ηρακλείου:  Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου στηρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το "Χαμόγελο του Παιδιού" συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη μακράς διάρκειας για να στηρίξουμε τα παιδιά που βοηθά αυτός ο οργανισμός και τα οποία θα προσφέρουμε σήμερα. 

Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Νίκος Χρυσάκης, Εκπρόσωπος της ΔΑ ΛασιθίουΩς εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου θα ήθελα να τονίσω ότι η σημερινή δράση έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο από τουτς ένστολους πολίτες και παράλληλα ανδεικνύεται το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας για άλλη μία φορά. 
Διαχρονικά το "Χαμόγελο του Παιδιού" αποτελεί έναν σύλλογο που προσφέρει πάρα πολλά στα παιδιά αυτά και ήταν ανάγκη να ταχθούμνε κι εμείς αλληλέγγυοι και εμείς μαζί τους. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

 

trofima8.jpg
trofima9.jpg
trofima6.jpg
trofima10.jpg

 

trofima4.jpg
trofima3.jpg
trofima2.jpg

ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis