Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:40 | 09/10/2020

 Η τραγική είδηση για το χαμό και του δεύτερου αστυνομικού της ΔΙΑΣ που τραυματίστηκε πολύ βαριά στο δυστύχημα της παραλιακής πριν από λίγο καιρό, συγκλόνισε τους συναδέλφους του και την κοινωνία ολόκληρη καθώς δύο νέοι άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή εν ώρα καθήκοντος θυβίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους. 

Ο Ευάγγελος Νοϊδης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο της παραλιακής ενώ ο Αντώνης Νίκου, που είχε ενταχθεί στις δυνάμεις της Αστυνομίας πριν από λίγους μόλις μήνες, πάλεψε διασωληνωμένος για αρκετές μέρες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 στην παραλιακή, στο ύψος του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατευθύνονταν σε πυρκαγιά που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη στη Μαρίνα Ελληνικού. 

Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειές τους

"Ως ελάχιστό φόρο τιμής, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θα σταθεί στο πλάι των δύο οικογενειών με οποιαδήποτε κοινωνική παροχή χρειαστεί. Ιδίως στο μικρό παιδί του ενός θα είμαστε στο πλευρό του έμπρακτα. Επίσης θα αναλάβει όλα τα έξοδα για το μνημείο που θα στηθεί εις μνήμην τους" δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. 

"Στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν καθημερινοί άνθρωποι που αγωνίζονται, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου όλοι εμείς να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς" τόνισε ο Δήμαρχος.

"Είναι οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές και πολλοί άλλοι που δίνουν καθημερινούς αγώνες με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας.

Ως δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης και εγώ προσωπικά θα τιμούμε συνέχεια τους αγώνες τους και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο τους.

Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία τους η μνήμη". 

 

vimaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis