Στο πλευρό των συναδέλφων τους οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ
Στο πλευρό των συναδέλφων τους οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου

Την έδρα του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Α.Τ. Αστερουσίων επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου προκειμένου να συζητήσει με τους αστυνομικούς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΑΥΝΗ αναφέρονται τα εξής:

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβουλίου μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΠΙΚΡΑΚΗ Γεώργιο , τον Αντιπρόεδρο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Γεώργιο, τον Γενικό Γραμματέα ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ Χρήστο και τον Ταμία ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗ Θωμά , επισκέφθηκε την έδρα του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και του Α.Τ. Αστερουσίων Ηρακλείου. Με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους. 

20190215_130501.jpg

Κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότερες οι Υπηρεσίες είναι οι σημαντικές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό, οι σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και σε υπηρεσιακά οχήματα κάτι που καθιστά ακόμα δυσκολότερες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εκτελέσουν την υπηρεσία τους αλλά και το πολύ έντονο πρόβλημα της απουσίας συνεργείου καθαριότητας από τις αρχές του έτους, το οποίο απασχολεί το σύνολο των Υπηρεσιών του Νομού.     
Το Δ.Σ. μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του. 
Mε εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.
Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Πικράκης    Χρήστος Αναμουρλού

 

ekriti.gr