Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 03/05/2016

Έβαλαν το σκύλο τους να φυλάει τα… ναρκωτικά που διακινούσαν ένας 57χρονος Έλληνας και 41χρονη Αλβανίδα, στο σπίτι των οποίων στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών και Λιβαδειάς!

Στα δωμάτια δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, ωστόσο το σπίτι του σκύλου στην αυλή είχε μετατραπεί σε… αποθήκη ναρκωτικών! Όταν απομακρύνθηκε το τετράποδο για να μην επιτεθεί στους αστυνομικούς, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 560 και 37 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης, λαθραία πακέτα τσιγάρων που εστάλησαν στο Τελωνείο της περιοχής για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και 100 ευρώ προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών. 

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis