Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 18/12/2020

Επίσκεψη στο ΤΔΕ Κακκαβιάς και στο τελωνείο πραγματοποίησε η Ένωση μας, με αφορμή και το κλίμα ανησυχίας που δημιουργήθηκε , ειδικά τις τελευταίες ημέρες, στο προσωπικό αναφορικά  με τα rapid test και την τεράστια καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών test.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, μας μεταφέρθηκε από την πλευρά των συναδέλφων η ανησυχία τους τόσο για τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους, αλλά παράλληλα και η απογοήτευση τους για τον τρόπο συμπεριφοράς σε κεντρικό επίπεδο αφού μέχρι και σήμερα το πρωί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει όλους αυτούς και την Υπηρεσία τι πραγματικά συμβαίνει με τα επαναληπτικά test και γιατί όλη αυτή η καθυστέρηση.

Ένα ζήτημα το οποίο πρέπει οι αρμόδιοι να εξετάσουν άμεσα ,είναι αυτό της μεταφοράς του κλιμακίου του ΕΟΔΥ πριν τον Αστυνομικό έλεγχο προκειμένου τα θετικά κρούσματα τα οποία εντοπίζονται να μην έρχονται καθόλου σε επαφή με το Αστυνομικό προσωπικό κάτι το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να αποφευχθεί. Επίσης το ζήτημα του υγειονομικού εξοπλισμού είναι ένα θέμα που μας αναφέρθηκε, αφού όπως και οι ίδιοι διαπιστώσαμε υπάρχουν ελλείψεις τόσο σε γάντια και απολυμαντικά αλλά  και σε μάσκες προστασίας.

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα  που μας επισημάνθηκε είναι η αύξηση των ταξιδιωτών εδώ και περίπου μία εβδομάδα από Ελλάδα προς Αλβανία και ο προβληματισμός των συναδέλφων μας, για το τι θα αντιμετωπίσουν από τις αρχές του νέου έτους όταν αυτοί θα επιστρέψουν. Έχοντας όλοι  στο μυαλό μας, τις εικόνες συνωστισμού που ζήσαμε τον Δεκαπενταύγουστο καλούμε τους αρμόδιους φορείς να εκπονήσουν συγκεκριμένο σχέδιο διότι οι υγειονομικές συνθήκες είναι πολύ πιο σοβαρές από αυτές του καλοκαιριού και τα όποια λάθη θα έχουν επιπτώσεις.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                       ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis