Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 18/02/2019

Σειρά μηνυμάτων φέρεται να επικαλείται στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σε βάρος του Πάνου Καμμένου τον οποίο κατηγορεί ότι με τις ενέργειες του τον στοχοποίησε.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στη Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Στις 30.09.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους έλαβε , όπως λέει, από τον μηνυόμενο ένα νέο μήνυμα το οποίο αναφέρει: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη». Την ίδια ημέρα , στις 20.32 ένα ακόμη μήνυμα που έχει ως εξής: «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis