Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:12 | 23/08/2017

Αξέχαστο θα μείνει το ξημέρωμα της Τρίτης στους αστυνομικούς του Μεσολογγίου, που είδαν κι έπαθαν ώσπου να τα βγάλουν πέρα με έναν ψυχοπαθή ο οποίος αποπειράθηκε να πυρπολήσει δυο σπίτια, συγκρούστηκε με δυο περιπολικά κατά την διάρκεια καταδίωξης και επιτέθηκε σε δυο ένστολους!

Όλα ξεκίνησαν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο δράστης προσπάθησε να βάλει φωτιά σε δυο σπίτια στο Μεσολόγγι, επειδή είχε διαφορές με κάποιους από τους ενοίκους. Εκείνοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από άνδρες της Ασφάλειας, των τμημάτων Αιτωλικού και Μεσολογγίου και της Τροχαίας για τον επίδοξο εμπρηστή, ο οποίος εντοπίστηκε στο Αιτωλικό.

[custom:google-ads]

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας εμβόλισε δυο περιπολικά προκαλώντας τους υλικές ζημιές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, όμως εκείνος τους επιτέθηκε και τραυμάτισε δυο από αυτούς, πριν καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να τον βάλουν στα κρατητήρια! 

Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού, απείθεια, αντίσταση, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορές δημόσιας περιουσίας, ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, όπου εξετάζεται από ειδικούς.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis