Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της! | PoliceNET of Greece

Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της!

ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ
Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της!

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Βρετανία για την αποτρόπαια δολοφονία της συντρόφου του.

Ο άνδρας, στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα της στο στήθος της την ανατριχιαστική φράση: «Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό μου».

Σύμφωνα με το BBC, ο 40 χρονος Craig O'Sullivan παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Πρέστον τον φόνο της 30χρονης Gemma Leeming.

Ο 40χρονος έβαλε επίσης ένα κέρμα στο ένα της μάτι και έγραψε «κανένα μυαλό» στο πρόσωπό της με μάσκαρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή φυλάκισης 17 ετών.

Η Leeming, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή σε μπάνγκαλοου στις 23 Μαΐου. Ο Craig προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη στο σώμα της με μέικαπ και την έντυσε με νέα ρούχα, σύμφωνα με την αστυνομία του Λάνκασαϊρ.

 

Φρικιαστικό: Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της

Η αστυνομία εκτίμησε ότι ο Craig βεβήλωσε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ώστε να φανεί πως είχε κάποιου είδους ψυχωτικό επεισόδιο αν συλληφθεί, ωστόσο, η προσπάθειά του να απαλλαγεί από τα ματωμένα ρούχα του θύματος κατέστρεψε την προσπάθειά του.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 40χρονος δολοφόνησε την 30χρονη φίλη του προκειμένου να τη ληστέψει και να κλέψει ποσότητα ναρκωτικών που είχε.

Πηγή: newsbomb.gr
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: