Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:15 | 01/11/2017

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Βρετανία για την αποτρόπαια δολοφονία της συντρόφου του.

Ο άνδρας, στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια έγραψε με το αίμα της στο στήθος της την ανατριχιαστική φράση: «Δεν μπορείς να έχεις το μυαλό μου».

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το BBC, ο 40 χρονος Craig O'Sullivan παραδέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Πρέστον τον φόνο της 30χρονης Gemma Leeming.

Ο 40χρονος έβαλε επίσης ένα κέρμα στο ένα της μάτι και έγραψε «κανένα μυαλό» στο πρόσωπό της με μάσκαρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Καταδικάστηκε σε ελάχιστη ποινή φυλάκισης 17 ετών.

Η Leeming, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή σε μπάνγκαλοου στις 23 Μαΐου. Ο Craig προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη στο σώμα της με μέικαπ και την έντυσε με νέα ρούχα, σύμφωνα με την αστυνομία του Λάνκασαϊρ.

 

Φρικιαστικό: Στραγγάλισε τη φίλη του και έγραψε ανατριχιαστικό μήνυμα με το αίμα της

Η αστυνομία εκτίμησε ότι ο Craig βεβήλωσε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, ώστε να φανεί πως είχε κάποιου είδους ψυχωτικό επεισόδιο αν συλληφθεί, ωστόσο, η προσπάθειά του να απαλλαγεί από τα ματωμένα ρούχα του θύματος κατέστρεψε την προσπάθειά του.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 40χρονος δολοφόνησε την 30χρονη φίλη του προκειμένου να τη ληστέψει και να κλέψει ποσότητα ναρκωτικών που είχε.

Πηγή: newsbomb.gr
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis