Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:13 | 22/03/2015
Το οργανωτικό και πολιτικό κενό που άφησε η 18μηνη προφυλάκιση τους θα επιχειρήσουν να καλύψουν το επόμενο διάστημα οι αποφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής - σύμφωνα με τη Real News. 
 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που πέρασε την έξοδο των φυλακών μαζί με τον Γιάννη Λαγό, εμφανίζεται έτοιμος να προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις που θα υποδηλώνουν δυναμικό come back της οργάνωσης στη Βουλή. Στόχος είναι να καλυφθεί το επικοινωνιακό κενό με καταιγισμό ενεργειών, ερωτήσεων και παρεμβάσεων, ενώ είναι αποφασισμένοι να δίνουν το «παρών» σε όλες ανεξαιρέτως τις ψηφοφορίες. Γι” αυτό το σκοπό θα αξιοποιήσουν στο έπακρο και το δίκτυο που διαθέτουν στο ίντερνετ ώστε να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους με τους υποστηρικτές τους.
 
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, υπό την καθοδήγηση του κ. Μιχαλολιάκου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σκοπεύουν να μετατρέψουν τη Βουλή σε στρατηγείο, λόγω των περιοριστικών όρων που τους υποχρεώνουν σε κατ” οίκον περιορισμό και τους επιτρέπουν να βγαίνουν από το σπίτι αποκλειστικά και μόνο για να εκτελούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Κυρίως θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να ανασυνταχθούν ως κόμμα, ενώ σκοπεύουν να κινηθούν σε δύο άξονες: πρώτον να οργανώσουν τη δράση τους σε πολιτικό επίπεδο και δεύτερον, να ετοιμάσουν το σχέδιο άμυνας τους ενόψει της δίκης που αρχίζει στις 20 Απριλίου. Σημαντικό ρόλο στις διεργασίες αυτές αναμένεται να παίξει ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς, που αποφυλακίζεται στο τέλος του μήνα.
 
http://www.news.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis