Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 10/09/2019

Οι ένστολοι άκουσαν τις φωνές μιας ηλικιωμένης και ακινητοποίησαν δύο αθίγγανους που της είχαν κλέψει τον χρυσό σταυρό.

Πήραν πίσω το κλοπιμαίο και τους άφησαν να φύγουν, αλλά όταν παρέδωσαν τον σταυρό στην ηλικιωμένη, εκείνη διαπίστωσε ότι δεν ήταν ο δικός της!

[custom:google-ads]

 

Το περιστατικό, όπως καταγράφεται στο thrakinea.gr , συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Μαράσια Τριγώνου στον Έβρο.

Οι δύο αθίγγανοι πήγαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι ήθελαν να της πουλήσουν σεντόνια, αλλά της απέσπασαν τον σταυρό που φορούσε. Το θύμα της κλοπής το αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσαν οι στρατιωτικοί. Αυτοί έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο των κλεφτών και τους ζήτησαν να δώσουν πίσω τον σταυρό.

Εκείνοι υπάκουσαν, αλλά έδωσαν πίσω άλλον σταυρό, πιθανόν αντικείμενο άλλης κλοπής και προφανώς χαμηλότερης αξίας. Οι στρατιωτικοί τον πήραν και πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης να τον παραδώσουν.

Όταν εκείνη διαπίστωσε πως δεν ήταν ο δικός της σταυρός, ήταν αργά. Οι κλέφτες είχαν γίνει …καπνός και η αστυνομία τώρα τους αναζητά χωρίς να έχει επαρκή στοιχεία για τον εντοπισμό τους. Οι στρατιωτικοί δεν είχαν κρατήσει ούτε αριθμό κυκλοφορίας, αλλά ούτε πρόσεξαν τον τύπο του αυτοκινήτου, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα επιβατικό ασημί χρώματος…

Πηγή:  ethnos.gr

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis