Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:23 | 01/12/2018

Υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από την πολύμηνη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, ο 33χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδιο που σημειώθηκε στην Κατοχή Οινιαδών τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος που φέρεται να χτύπησε και να έσπρωξε τον 33χρονο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι, είναι στρατιωτικός του στρατού ξηράς και πλέον η δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε από το Α.Τ. Αιτωλικού, στον Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ιωαννίνων.

Αρχικά η δικογραφία περιελάμβανε την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, που μετά την τραγική εξέλιξη και τον θάνατο του 33χρονου άνδρα, πρόκειται να αλλάξει σε κατηγορία για ανθρωποκτονία.
[custom:google-ads]
Θυμίζουμε ότι το επεισόδιο που είχε γίνει στις 22 Απριλίου, ξημερώματα Κυριακής, είχε ως εξής:

Οι δύο άνδρες έπιναν σε μπαρ της περιοχής και κατά την αποχώρησή τους, έξω από αυτό, διαπληκτίστηκαν με αφορμή προσωπικό τους ζήτημα, που είχε ως αποτέλεσμα ο 34χρονος, εν ενεργεία Στρατιωτικός στο επάγγελμα, να σπρώξει τον 33χρονο. Ο δεύτερος έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου , όπου παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αφού είχε υποβληθεί σε αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι.

Η κηδεία του 33χρονου τελέσθηκε σήμερα.

Πηγή: agriniopress.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταδίωξη σαν από ταινία για γυναίκα αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. εκτός υπηρεσίας!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis