Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 03/10/2016

Σε δυσμενή πολιτική θέση βρίσκεται πλέον ο Νίκος Τόσκας μετά τα τραγικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σήμερα με τους άνδρες των ΜΑΤ να χρησιμοποιούν δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων έτσι ώστε να τους αποτρέψουν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Το κλίμα για τον Νίκο Τόσκα πλέον έχει βαρύνει επικίνδυνα στο Μέγαρο Μαξίμου αφού χρειάστηκε παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προς τον υπουργό στην οποία εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όταν τα ΜΑΤ άνοιξαν «πυρ» κατά των συνταξιούχων και έριξαν δακρυγόνα στους συγκεντρωμένους.

Αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν ο Νίκος Τόσκας να δηλώσει  ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη χρήση χημικών στη σημερινή πορεία των συνταξιούχων και να δώσει εντολή να απαγορευθεί από δω και στο εξής η χρήση χημικών σε συγκεντρώσεις και πορείες εργαζομένων και συνταξιούχων. Όμως το "κακό" για τον ίδιο είχε ήδη γίνει μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού ο οποίος ζήτησε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Πρόκειται όμως για το δεύτερο "φάουλ" του Νίκου Τόσκα ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας ουσιαστικά τη στάση 21 κυβερνητικών βουλευτών που υπέβαλαν ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης ανήλικων προσφύγων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Ο αναπληρωτής υπουργός όμως έμεινα εκτεθειμένος αφού την ίδια μέρα ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες περί παράνομης συμπεριφοράς αστυνομικών του Τμήματος Ομόνοιας σε βάρος ανήλικων προσφύγων.

 

www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis