Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 21/10/2019

«Οι αστυνομικοί ήταν υποχρεωμένοι να πάνε, αφού υπήρξε τηλεφώνημα, ωστόσο η όλη επιχείρηση έπρεπε να γίνει πιο διακριτικά, να ενημερωθεί ο υπεύθυνος…» είπε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή εισβολή των αστυνομικών σε αθηναϊκό κινηματογράφο όπου προβαλλόταν η ταινία «Τζόκερ».

«Η εικόνα των ανηλίκων που προσάγονται είναι μια εικόνα που εμείς δεν την θέλουμε» συμπλήρωσε επιπλέον ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για τα παιδιά που αγαπούν τη ΔΙ.ΑΣ, ενώ θύμισε πως οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σινεμά προς υλοποίηση ενός νόμου του 1934.

Αποκάλυψε μάλιστα πως και ο ίδιος είδε με το παιδί του την ταινία, καθώς σε άλλους κινηματογράφους την προβάλλουν με τη σήμανση «Κατάλληλη άνω των 18 ετών» ενώ σε άλλους την κατατάσσουν στις κατάλληλες «άνω των 15».

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών τόνισε ακόμη ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση με τα πάρεργα των αστυνομικών, καθώς όπως σημείωσε χαριτολογώντας, θα καλεί κανείς το 100 για κάποιο έγκλημα και οι αστυνομικοί θα είναι ή στο καφενείο του κυρ Δημήτρη για να επιβάλλουν τον αντικαπνιστικό νόμο ή στο σινεμά…

«Δε φτάνουμε ούτε για τα εγκλήματα», υπενθύμισε ο κ. Μαυροειδάκος σημειώνοντας την ανάγκη να απαλλαχθούν οι αστυνομικοί από τέτοιου τύπου καθήκοντα.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis