Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 30/12/2019

«Αρχικά επρόκειτο να απαρτίζεται από 1.500 μέλη τελικά θα είναι περίπου 1.300» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, τοποθετούμενους για τη νέα ομάδα ΔΙ.ΑΣ που παρουσιάζεται σήμερα σε εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μπαλάσκας διευκρίνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι δεν είναι ακριβώς νέα η ομάδα, είναι η ίδια που εμπλουτίζεται τόσο σε προσωπικό όσο και μέσα με νέες μοτοσικλέτες κ.λπ. Συσχέτισε δε την ανανέωση αυτή με το στοίχημα του πρωθυπουργού να παταχθεί η μικροεγκληματικότητα στην Αττική, όπου δραστηριοποιείται η ΔΙ.ΑΣ.

Σε ό,τι αφορά τη συζήτηση περί καμερών, ο κ. Μπαλάσκας τοποθετήθηκε υπέρ της χρήσης τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλοι οι αστυνομικοί θα έπρεπε να έχουν κάμερα και να την παραδίδουν στο τέλος της βάρδιάς τους, όπως τους ασύρματους».

[custom:google-ads]

Κληθείς να σχολιάσει τη στυγερή δολοφονία στου Γκύζη, ο κ. Μπαλάσκας υπογράμμισε πως «οι άνθρωποι που κάνουν τα στυγνά εγκλήματα στην Ελλάδα δεν τιμωρούνται με ισόβια» διευκρινίζοντας πως η ανώτερη ποινή είναι τα 25 χρόνια και πως οι δράστες με καλή διαγωγή, κοινωνική εργασία κ.λπ. σε μια 10ετία ενδέχεται να είναι και πάλι έξω.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis