Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:35 | 03/07/2015

Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν 20 όπλα και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών από αποθήκη της αστυνομίας στην Ποντγκόριτσα, κτίριο που παλαιότερα στέγαζε το Κέντρο Ασφάλειας της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νταν» της Ποντγκόριτσας, πηγές του υπουργείου Εσωτερικών ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης και ότι ο δράστης ή οι δράστες ξεκλείδωσαν την πόρτα και πήραν τα όπλα και τα πυρομαχικά.

Υπάρχει υποψία ότι τα όπλα, τουφέκια ελεύθερης σκόπευσης με σιγαστήρες, κατέληξαν στην παράνομη αγορά και επιθεωρητές κάλεσαν για ενημερωτική συζήτηση συναδέλφους τους και τους αποθηκάριους που είχαν χρεωμένα τα κλειδιά, αλλά κανένας δεν είναι επίσημα ύποπτος.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν έχει ακόμη διαπιστώσει πότε έγινε η κλοπή και την ποσότητα των πυρομαχικών που εκλάπησαν, καθώς ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία ότι εξαφανίστηκαν, όταν πλημμύρισε η αποθήκη. Σε εξέλιξη είναι εσωτερική έρευνα και επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχουν φθορές στην πόρτα, η οποία ξεκλειδώθηκε κανονικά και ξανακλειδώθηκε.

(Φωτογραφία αρχείου)

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1863811/ftera-ekanan-opla-ke-piromachika-sto-mavrovounio

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis