Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 20/07/2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Η Επίσκεψή τους αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας τους στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος στη Φθιώτιδα για υπηρεσιακά θέματα με σκοπό και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλες τις αρχές του τόπου.

[custom:google-ads]

Ο Ποιμενάρχης μας υπεδέχθη εγκαρδίως τους υψηλούς επισκέπτες και για αρκετή ώρα συζήτησαν πολλά θέματα γενικού ενδιαφέροντος ανταλλάσσοντας εποικοδομητικές απόψεις. Τους συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την χώρα, ένα έργο που δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη, όπως χαρακτηριστικά εδήλωσε και τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και για την άριστη συνεργασία την οποία έχει η Μητρόπολις μας με την Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος.

Ο κ. Αναγνωστάκης εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για την εγκάρδια και τιμητική υποδοχή και του προσέφερε ως ενθύμιον της επισκέψεώς τους μία εικόνα του Χριστού, έργο συλλεκτικής αξίας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους μία εικόνα της Παναγίας και εποικοδομητικά πνευματικά βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, συνοδευόμενα από την Αρχιερατική του ευχή , ώστε ο Κύριος να τους χαρίζει υγεία και δύναμη δια την επιτέλεση των ευθυνοφόρων καθηκόντων τους».

       

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis