Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 10/02/2015

 

Κανένας αστυνομικός δεν με φύλαγε, έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης και απειλεί με μηνύσεις τον αστυνομικό διευθυντή Φωκίδας

"Εάν δεν ζητήσει συγγνώμη ο αστυνομικός διευθυντής θα τα πούμε στα δικαστήρια" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβαση του μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φύλαξη του από αστυνομικούς σε εκδρομή του.

"Κανένας αστυνομικός δεν με φύλαγε. Κανέναν αστυνομικό δεν είδα" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Χθες, σε δηλώσεις του στο NEWS 247, o κ. Γεωργιάδης είπε:

"Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται και λέγονται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας.  Είναι ψευδές εννοείται το γεγονός ότι εγώ άδειασα αστυνομικά τμήματα από πέντε πόλεις, προκειμένου να χαίρω υπεράριθμης φρουράς σε τουριστικό θέρετρο".

Στα ίδια μήκη κύματος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Φωκίδας, Αθανάσιος Χολέβας ο οποίος και σε επικοινωνία του με το NEWS 247, διέψευσε τα όσα αναφέρονται κατηγορηματικά σε επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας. "Είναι ψευδή τα όσα γράφονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Και προφανώς, υπάρχει κάποιος σκοπός που γίνονται αυτά".

Συγκεκριμένα, η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφέρει ότι πέντε πόλεις παρέμειναν αφύλαχτες για δύο συνεχείς ημέρες, μέχρι ωσότου ολοκληρωθεί η επίσκεψη του πρώην υπουργού στον Παρνασσό. Και αυτό γιατί ο κ. Γεωργιάδης είχε φροντίσει να "αδειάσει" τα Α.Τ. σε Άμφισσα, Ιτέα, Γραβιά, Δελφούς και Αράχωβα από αστυνομικούς, προκειμένου να απολαμβάνει προσωπικής φύλαξης, πέραν της μόνιμής του, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες.

http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis