Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:43 | 15/12/2016

Η ΔΑΔΘ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΙ Ζ. - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις προσωπικού των συναδέλφων της Ομάδας "Ζ" και των συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στις συγκεντρώσεις αναφέρθηκαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, δόθηκαν εξηγήσεις για το πρόβλημα καθυστέρησης χορήγησης νέων στολών και οι συνάδελφοι ενημερώθηκαν με το νέο έτος θα υποβληθούν οι δαπάνες για την ανανέωση των στολών.

Λύθηκε το ζήτημα καθυστέρησης μεταφοράς προσαχθέντων - συλληφθέντων με τη χρησιμοποίηση (2) δύο συμβατικών περιπολικών οχημάτων επανδρωμένων με συναδέλφους της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ζητήθηκε από όλους τους συναδέλφους να λαμβάνονται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας κατά την διάρκειας της υπηρεσίας (ΈΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΡΟΤΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ-ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΣΑΝΤΩΝ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ), καθώς και την ιδιαίτερη μέριμνα λόγω των εορτών στις απόπειρες κλοπών και ληστειών σε βάρος ανηλίκων τις ημέρες που ψάλλουν τα κάλαντα.

Κρίνεται απαραίτητο η Δ/νση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να ενισχυθεί και από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και ιδιαίτερα σε προσωπικό, ώστε να μπορεί να διαθέτει περισσότερες εποχούμενες περιπολίες και σε δίκυκλα ΔΙ.ΑΣ. και "Ζ" αλλά και σε περιπολικά οχήματα.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης

** Η ανωτέρω ενημέρωση αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστή κ. Αλ. Καλευρά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis