Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 06/01/2017

Αυτή την ώρα περίπου 15 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στη συμβολή των οδών Αγ. Σοφίας και Τσιμισκή  και πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης για την Πόλα Ρούπα και τον Νίκο Μαζιώτη.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο το πρωί 10.00 Τσιμισκή με Αγ. Σοφίας, σε αλληλεγγύη με τα αιτήματα των απεργών πείνας/δίψας Μαζιώτη-Ρούπα.

Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός δεν κρύβεται. Αντιθέτως η δύναμη του έγκειται στο να δείχνει -και να επιβάλλει- το πιο απάνθρωπο πρόσωπό του. Το κράτος και η κυβέρνηση της Αριστεράς, ζηλεύοντας τη δόξα της Φρειδερίκης απαγάγουν το εξάχρονο παιδί των αναρχικών Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα και το κρατούν έγκλειστο μακριά από τους οικείους του. Φυσικά στόχο έχουν την πίεση στους γονείς του και την εκδίκηση, έννοια που συγκροτεί τον πυρήνα της κρατικής βαρβαρότητας. 

Οι γονείς του ξεκινούν άμεσα απεργία πείνας και δίψας απαιτώντας να δοθεί εδώ και τώρα η επιμέλεια του παιδιού στους συγγενείς του. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα αιτήματα και τον αγώνα των Μαζιώτη-Ρούπα και απαιτούμε επίσης την απελευθέρωση του παιδιού και την επιστροφή του αμέσως στους συγγενείς του. 

Όσο λοιπόν ο πολιτικός και θρησκευτικός θίασος των ηγετών μας θα χαριεντίζεται με σταυρούς και βασκανίες, κάνοντας τις γνωστές γελοίες δηλώσεις για ανάπτυξη, δημοκρατία και ευημερία εμείς καλούμε σε αναρχική συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 10.00 το πρωί στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας. 

συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό μαύρο και κόκκινο.

 www.seleo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis