Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους στο Aστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κατοίκους στο Aστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου οι κάτοικοι των Εξαρχείων, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, απελπισμένοι από τα καθημερινά σκηνικά ωμής βίας και ανομίας που επικρατούν στην περιοχή, ζητώντας ενίσχυση των δυνάμεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση-κάλεσμα που είχαν εκδόσει πριν λίγες μέρες ανέφεραν: «Στις οδούς Καλλιδρομίου, Ερεσσού, Εμμ. Μπενάκη και στους γύρω δρόμους, όπως όλοι καλά ξέρουμε, διάφοροι σπάζουν αυτοκίνητα και κλέβουν αντικείμενα από αυτά, καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Τα αυτοκίνητα είναι τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό χωρίς οποιαδήποτε κίνηση προστασίας μας από την αστυνομία, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται, έχει μάλιστα και φωτογραφίες δραστών.

Επίσης, επιθέσεις και ληστείες ανθρώπων, κατοίκων και επισκεπτών κατατρομοκράτησή του με μαχαίρια και ψαλίδια εμφανίζονται όλο και συχνότερα.

Επί πλέον, ναρκωτικά και λαθρεμπόριο τσιγάρων γίνονται ανοιχτά και δεν βλέπουμε να παρεμβαίνει η αστυνομία.

Για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για όλα τα προηγούμενα συγκεντρωνόμαστε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 12:30 το μεσημέρι στη γωνία Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη για να πορευθούμε μέχρι το Αστ. Τμήμα Εξαρχείων».