Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:34 | 30/11/2020

Ένα συγκινητικό βίντεο με στρατιώτες που φθάνουν στο Καστελόριζο προκειμένου να αντικαταστήσουν την προηγούμενη φρουρά αναρτήθηκε στο Facebook από τον εφοπλιστή Φώτη Μανούση του οποίου το πλοίο «Σταυρός» εκτελεί το τακτικό δρομολόγιο από τη Ρόδο προς το μικρό νησί.

Στο βίντεο, οι στρατιώτες ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, προσεγγίζοντας το Καστελόριζο, αποδεικνύοντας το υψηλό ηθικό, παρά τις προκλήσεις των Τούρκων που επιδιώκουν να «γκριζάρουν» το μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα.

Συγκίνηση προκαλεί η στιγμή κατά την οποία το πλοίο με τους στρατιώτες μας περνάει ανοιχτά από σημείο του νησιού όπου βρίσκεται στρατιωτικό φυλάκιο, με τους συναδέλφους τους που είναι εκεί να τους υποδέχονται ανεμίζοντας την ελληνική σημαία.

 

Ο κ. Μανούσης σχολίασε αναρτώντας το βίντεο: «Συγκινήθηκα βλέποντας αυτές τις εικόνες που μόλις δημοσιοποίησε φίλος και συνεργάτης από το πλοίο μας! Όταν όλοι μας αντιμετωπίζουμε την πανδημία από την σιγουριά του σπιτιού μας και γκρινιάζουμε για κάθε τι που συμβαίνει, υπάρχουν τα παλικάρια αυτά, που με τόσο ενθουσιασμό πηγαίνουν να φυλάξουν τα σύνορα της πατρίδας μας! Νοιώθω περήφανος για όλα αυτά τα Ελληνόπουλα και για τους γονείς που τα ανάθρεψαν».

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis