Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 12/09/2020

Συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα από συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία εργαζομένων, κινήσεις πολιτών, φοιτητές, συλλογικότητες κ.ά, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό μέχρι στιγμής, οι διαδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα από το άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, την Πλατεία ΧΑΝΘ, την Καμάρα, τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην νέα παραλία.

Η Τροχαία έχει ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμούς δρόμων στο ιστορικό κέντρο της πόλης και πέριξ αυτού, ενώ αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και τάξης από την αστυνομία. Για την επίβλεψη, μάλιστα, των αστυνομικών μέτρων, έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς από την τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Πιο συγκεκριμένα, για τις 6 το απόγευμα, απευθύνει κάλεσμα στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου η ΑΔΕΔΥ (όπου θα συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- ΕΔΟΘ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΟΚΔΕ, φοιτητές), ενώ μισή ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του ΠΑΜΕ, στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Στην Καμάρα είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Την ίδια ώρα, στον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούν ομάδες και σύλλογοι που εναντιώνονται στα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ άλλη μια συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 6.30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Νωρίτερα έχουν σχεδιαστεί προσυγκεντρώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis