Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:48 | 28/01/2019

Η στήλη είδε στο facebook -όπως και πολλοί συμπολίτες-την ανάρτηση ενός αστυνομικού της περιοχής μας, ο οποίος περιγράφει το πώς ένα μικρό κορίτσι ρομά από την Ρουμανία, κοιμάται τα βράδια έξω!

Οι αστυνομικοί το βρήκαν, μαζί με τους παππούδες του, στην παιδική χαρά στα παλιά σφαγεία στο Αγρίνιο.

Έγραψε ο αστυνομικός Λ.Σ. :

[custom:google-ads]

«Ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά η μία στην άλλη, όσο είναι σήμερα. Και ποτέ άλλοτε οι καρδιές των ανθρώπων δεν ήταν τόσο μακριά η μία από την άλλη, όσο είναι σήμερα.

Στις παιδικές χαρές ενώ τα παιδάκια θα έπρεπε να παίζουν χαρούμενα, όταν πέφτει το σκοτάδι κάποια βρίσκουν καταφύγιο κάτω από τις τσουλήθρες για να κοιμηθούν. Κάποιοι γείτονες ενοχλούνται από αυτό το θέαμα, αλλά όχι τόσο όσο χρειάζεται για να ξεβολευτούν από τον καναπέ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτό ντοκουμέντο: Γρονθοκόπησαν τρεις Αστυνομικούς που μάταια ζητούσαν βοήθεια μέσω ασυρμάτου

Δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο γιατί έχω έναν κόμπο στο στομάχι από χθες…Ούτε το ότι μαζέψαμε χρήματα οι συνάδελφοι για να του δώσουμε να φάει και να κοιμηθεί κάπου θα σώσει την κατάσταση!!! ‘Όλα αυτά όμως δεν μας επηρεάζουν και τόσο πολύ σαν λαό τελικά…έχουμε προτεραιότητα να βαφτίσουμε κανένα γείτονα Μακεδόνα…»

Δεν ξέρουμε αν θα κριθεί αυτό που διαβάσατε από το ότι το ανέβασε κάποιος αστυνομικός ή αν αυτό το τελευταίο σχόλιο χαλάει τη σούπα κάποιων. Το πρώτο μέρος είναι Αντώνης Σαμαράκης πάντως και τα υπόλοιπα που αναφέρει δείχνουν άνθρωπο με ευαισθησίες, οπότε ίσως οι εντυπώσεις να μετριαστούν…
Είναι καλό που ξέρουμε ότι αστυνομικοί έβαλαν από την τσέπη τους για να φάνε και να κοιμηθούν κάπου.

Επίσης, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένα σπίτι να μπει αυτή η οικογένεια και αν αυτό δεν συμβεί θα πάνε στην δομή αστέγων του δήμου.

Τώρα, για τους περίοικους που πήραν τηλέφωνο για να καταγγείλουν ότι το κοριτσάκι και οι παππούδες του κοιμόνταν έξω, πρέπει να πούμε ότι καλώς πήραν τις αρχές. Όταν κάποιος κοιμάται έξω, κάτι συμβαίνει, κάποιος πρέπει να επιληφθεί.

[custom:google-ads]

Όμως, ένα πιάτο φαΐ μπορούμε να το δώσουμε. Μια ερώτηση για το αν ζουν ή αν πεθαίνουν αυτοί οι άνθρωποι, επιβάλλεται. Αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, φυσικά.

η συντακτική θορυβημένη μονάδα

Πηγή:  agriniopress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis