Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:50 | 12/03/2021

H επιστολή που ακολουθεί εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδριμείο του Policenet.gr:

Την 12/03/2021 με αφορμή τον βάναυσο και απάνθρωπο  τραυματισμό του συναδέλφου μας στα επεισόδια της 09/03/2021 στη Νέα Σμύρνη, σύσσωμοι οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι όλων των ετών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας προβήκαμε σε μία αυθόρμητη και ακηδεμόνευτη κίνηση, να επιδώσουμε μία τιμητική πλακέτα και να συγκεντρώσουμε ένα συμβολικό ποσό, προκειμένου να στηρίξουμε τον τραυματία.

Η κίνηση μας αυτή έγινε με σκοπό να  αναδείξουμε την ενότητα  και την αλληλεγγύη που διαπνέει όλες τις βαθμίδες του αστυνομικού προσωπικού απαλλαγμένη από σκοπιμότητες κάθε είδους.

Ο συνάδελφος μας δέχθηκε αυτή τη δολοφονική επίθεση υπερασπιζόμενος τον Νόμο και την Δημοκρατία, για τα οποία  μάχεται καθημερινά κάθε αστυνομικός με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος πολίτης ή συνάδελφος που πέφτει θύμα τυφλής βίας και διχασμού καθώς και την γρήγορη ανάρρωσή του. 

 

Στην συγκερκιμένη πρωτοβουλία των Δοκίμων Υπαστυνόμων της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νίκος Κορομηλάς, ο οποίος σε ανάρτηση του στο fb, σημείωσε τα εξής:

Ύστερα από πρωτοβουλία των Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό για τη στήριξη του τραυματισμένου στα πρόσφατα επεισόδια συναδέλφου μας.
Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι νέοι Αξιωματικοί.
Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα για την επόμενη μέρα στο Σώμα.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, μακριά από δηλώσεις που προκαλούν το διχασμό, υποποκρύπτουσες έπαρση κι αλαζονεία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως η Αστυνομία είναι μια και ενιαία, όλοι φοράμε την ίδια στολή και ο κίνδυνος δεν μας διακρίνει ανάλογα με το βαθμό, τα παράσημα, κ.τ.λ..
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια!
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis