Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 25/07/2018

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε στο Μάτι περιέγραψε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή τις ώρες που η φονική πυρκαγιά ήταν σε εξέλιξη κατακαίγοντας ό,τι έβρισκε μπροστά της.

«Πριν φτάσουμε στο Μάτι είδαμε τον πρώτο νεκρό επί της Δημοκρατίας. Όταν φτάσαμε στην παραλία, παιδάκια, ηλικιωμένοι κάθονταν απελπισμένοι μέσα στο σκοτάδι. Η εικόνα που αντίκρισα μόλις με είδαν, συγκλονιστική. Δεν περίμενα να βρω κανέναν ζωντανό, είδα πολύ κόσμο στην παραλία και ένιωσα μεγάλη χαρά. Βρήκαμε ταλαιπωρημένους ανθρώπους, προσπαθήσαμε να τους διασώσουμε», ανέφερε ο εν λόγω αστυνομικός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

«Νιώσαμε ευχαρίστηση που βοηθήσαμε και κάναμε το καθήκον μας. Ανεκτίμητο το συναίσθημα που σώσαμε τις ζωές των ανθρώπων. Μακάρι να ήμουν πιο νωρίς εκεί να τους βοηθήσω», τόνισε.

[custom:google-ads]

«Φλεγόμενη όλη η Δημοκρατίας στη Ραφήνα, φωτιές σε σπίτια. H Ποσειδώνος ήταν μία εμπόλεμη ζώνη. Βρήκαμε 10 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους γιατί δεν μπορούσαν να βγουν και τους βοηθήσαμε», συμπλήρωσε.

Το ηχητικό με τη συγκλονιστική του μαρτυρία:


Διαβάστε περισσότερα στο altsantiri.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis