Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 10/06/2019

Άνοιξε η «αυλαία» της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας Εικοσιπεντάκη, που τον Απρίλιο του 2017 βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος λίγο αργότερα την πέταξε σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα. Το «θέατρο» που έπαιζε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημά του, περιέγραψε από το βήμα του μάρτυρα, η μητέρα της μικρής Στέλλας, που έλειπε τη μοιραία ημέρα, καθώς έκανε επέμβαση χολής στο νοσοκομείο. Όπως περιέγραψε, στην αρχή ο σύζυγός της, της έλεγε αρχικά ότι το παιδί τους έπεσε θύμα απαγωγής από ληστές.

«Τον έπαιρνα το πρωί τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, αλλά μετά όταν ήρθαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο τον ξαναπήρα και μου είπε «μπήκαν κλέφτες στο σπίτι πάθαμε κάτι φοβερό πήραν τα χρυσαφικά σου.... Έχουμε ένα άλλο θέμα μαζί με τα χρυσαφικά μας πήραν και τη Στέλλα. Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριματοφόρο που θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…», περιέγραψε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα, η γυναίκα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος της είπε ότι όλα έγιναν από λάθος, καθώς «έκλαιγε η μικρή και για να μην ξυπνήσει ο αδελφός της έκλεισε τη μύτη και το στόμα, αλλά εάν ήθελε να την κάνει μόνο να σωπάσει γιατί της έκλεισε και τη μύτη; Αν έγινε κατά λάθος να το δεχτώ, αλλά γιατί τόσα ψέματα, γιατί δεν πήρε το ΕΚΑΒ αλλά πήγε και την πέταξε στον κάδο».

[custom:google-ads]

Η μητέρα της άτυχης 6χρονης κατέθεσε στο δικαστήριο και μια σοκαριστική υποψία που έχει, λέγοντας στην έδρα πως ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ενδέχεται να τοποθέτησε το άψυχο σώμα της Στέλλας δίπλα στον αδελφό της την ώρα που κοιμόταν ώστε να έχει άλλοθι που να ενισχύει το σενάριο της απαγωγής. «Ο γιος μου μου είπε ότι της κράταγε το χεράκι πριν κοιμηθεί. Δεν μου είπε καθόλου ότι έκλαιγε η Στέλλα. Εγώ πιστεύω ότι όταν ο Μάριος της κράτησε το χέρι ήταν ήδη νεκρή. Το παιδί βρέθηκε στον κάδο με τα ρούχα που φόραγε το απόγευμα, όχι με τις πιτζάμες», εξήγησε η μητέρα.

Για την πιο φρικτή υπόθεση που έχει κληθεί να χειριστεί έκανε λόγο ο αστυνομικός της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, που κατέθεσε αμέσως μετά. «Μαζί με τη φωτιά στο Μάτι είναι η υπόθεση που με στοιχειώνει. Μου έχει μείνει η εικόνα την στιγμή που βγάζουν τη Στέλλα από τον κάδο, σαν να κοιμάται. Όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι άλλο είχε συμβεί. Το γεγονός ότι μέσα στη σακούλα είχε βάλει το πτώμα και από πάνω άλλες σακούλες και μετά κουβέρτα για να το καλύψει, το γεγονός ότι είχε αφαιρέσει τα κοσμήματα από το σπίτι για να δείχνει ληστεία, το κουκλάκι του παιδιού που είχε πετάξει σε άλλο κάδο, όλα αυτά δείχνουν ότι είχε γίνει προεργασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αυτά είναι τα 5 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνται ότι διέπρατταν συστηματικά κλοπές στα Νότια προάστια

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis